T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

15/02/2019

RANDEVU ALMA BİLGİLERİ
Uzman diş hekimi ve Diş hekimliği randevuları 182 ve 'www.mhrs.gov.tr' adresinden alınır.

PEDODONTİ(ÇOCUK DİŞ HEKİMLİĞİ)
13.06.2018 Tarihinden itibaren Pedodonti kliniği randevuları 182 ve 'www.mhrs.gov.tr' adresinden verilmeye başlanmıştır.

Muayeneye Başlama Bitiş Saatleri
Hastanemiz poliklinik muayene başlama zamanı 08:20 - 12:00 ve 13:15 - 16:00 saatleri arasındadır. Mesai dışı poliklinik muayene başlama zamanı 17:00 - 19:00 saatleri arasındadır.

Ameliyathane
Genel anestezi altında ameliyat hizmetimiz başlamıştır. Hasta ziyaretleri  13:00 - 14:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

Veri Güvenliği Hakkında Duyuru

III.Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumu

26.10.2018 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Yerleşkesi Aşık Paşa Konferans Salonu'nda 'III.Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumu' yapılacaktır. Kayıt işlemleri için 12.10.2018 tarihine kadar katılımcıların iletişim bilgilerinin aşağıdaki e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir. egitimvearge@gmail.com

Katılımcı Başvuru Listesi için tıklayınız.

Sempozyum Posterini Görüntülemek için tıklayınız.

Yeni Sentetik Maddeler, Yeni Sorunlar:Güncelleme

Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde 02 Kasım 2018 Cuma günü 08:00-17:00 saatleri arasında, YENİ SENTETİK MADDELER, YENİ SORUNLAR: GÜNCELLEME konulu sempozyumu yapılacaktır.

Web sayfası adresinden 26 Ekim 2018 tarihine kadar ön kayıtların yapılması gerekmektedir.

Afiş için tıklayınız.

1.Ameliyathane Hemşireliği Sempozyumu

05.04.2019 tarihinde İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Binası Turkuaz Konferans Salonu'nda gerçekleştirmeyi planladığımız ''1.Ameliyathane Hemşireliği Sempozyumu'  yapılacaktır.

Sempozyuma kayıt işlemleri için 25.03.2019 tarihine kadar  uehsempozyum@gmail.com  adresine katılımcıların iletişim bilgilerinin iletilmesi gerekmektedir.

Poster için tıklayınız.

Davetiye için tıklayınız.

El Broşürü için tıklayınız.