Genel Anestezi İle Diş Ameliyat Hizmetleri
20 Nisan 2022

GENEL ANESTEZİ İLE YAPILAN  AMELİYATLAR
.Genel  Anestezi altında engelli ve 7 yaş altı koopere  hastaların Diş Tedavileri yapılmaktadır.

HASTA ZİYARETÇİSİNİN UYULMASI GEREKEN KURALLAR

• Hastanemizde hasta ziyaretleri; hafta içi  - 13: 00 ile 14: 00 saatleri arasındadır.
  • 16 yaşından küçük ziyaretciler hekim tarafından izin alınarak ve ziyaretci kabul formu doldurularak ebeveyn yada erişkin eşliğinde ziyaret edebilir.
  • Ameliyattan çıkan hastaya doktor ve hemşire bilgisi dışında yiyecek, içecek (su dahil) verilmesi yasaktır.
  • Enfeksiyon riskini önlemek amacı ile hasta yataklarına oturulmaz.
  • Yanıcı, yakıcı, parlayıcı madde (bıçak. silah vb.) bulundurulmaz.

REFAKATÇİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

• Hastaya refakatçi gerekip gerekmediği hastanın doktoru tarafından belirlenir. Refakatçi bir kişi ile sınırlıdır. Bedensel ve engelli hastalar refakatçı sayısı iki olabilir.
  • Doktor ve Hemşire bilgisi dışında hastaya yiyecek ve içecek verilmez.
  • Güvenliği açısından hastanın kolundaki bileklik hastaneden ayrılıncaya kadar çıkartılmaz.
  • Bulunduğunuz yeri ve eşyaları temiz tutunuz ve zarar vermeyiniz.
  • Klinik veya hastane içinde hekimi tarafından gezmesinde sakınca olmadığı belirtilen hastalar, yalnız bırakılmaz ve servis hemşiresine haber verilmek kaydıyla gezdirilebilir.
  • Yatış işlemlerinden sonra hastanız ile ilgili belirtmek istediğiniz bilgiler varsa (ilaç ve yiyecek alerjileri v.s.) sorumlu hekime /hemşireye mutlaka bildirilir.
  • Kullanılması zorunlu ilaçlar servis hemşiresine bilgi verilerek teslim edilir.
  • Refakatçi, hastanenin tüm kurallarına uymak zorundadır.
  • Hizmetlerimizde ilgili görüş, öneri, teşekkür ve şikayetlerinizi; hastanemizde bulunan öneri ve dilek kutularına atabilir, hasta hakları birimine başvurabilir .