İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları
21 Mart 2022

IMG_3236 (1).JPG

Süleyman Tuğrul DEMİR

1988 yılında Kırşehir’de doğdu. İlköğrenimini Ankara, orta öğrenimini  İstanbul’da tamamladı.2005 yılında Haydarpaşa Bülent Akarcalı Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.2010 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Ön Lisans Programından ve 2012 yılında aynı bölümde lisans tamamlama yaparak lisans mezunu oldu.2014 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans programından mezun oldu.

2006 yılı Özel Göztepe Şafak ve Özel Göztepe Hastanelerinde çalıştı.

2007 yılında Başakşehir Devlet Hastanesine atandı.

2010-2013 yılları arasında Üsküdar Devlet Hastanesinde çeşitli idari bölümlerde çalıştı.

2013-2015 yıllarında Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı bünyesinde görev aldı.

2015-2017 yılları arasında Beykoz Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

2017 yılında askerlik hizmetini kısa dönem olarak yerine getirdi.

01/12/2017 tarihinden itibaren Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak başladığı görevine halen devam etmektedir

Değişik alanlarda katılım/eğitim sertifikaları bulunmaktadır.

S.Tuğrul DEMİR evli ve bir çocuk babasıdır.

Erkan BAŞYİĞİT

23.02.1981 Bursa doğumlu olan Erkan BAŞYİĞİT aslen Artvin / Ardanuçlu olup ilk ve orta öğretimini Bursa da tamamladıktan sonra Liseyi Kırşehir / Mucur Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik mezunudur. 2003 yılında Uludağ Üniversitesinden Tıbbi Laboratuar mezunu olduktan sonra 2015 yılında İstanbul Biyoloji lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Beykent Üniversitesinde Sağlık Kurumları ve Hastane Yönetimi yüksek lisans programını ve Haziran 2021 de Anadolu Üniversitesi Adalet (ön lisans) bölümünü bitirmiştir.
            Çalışma hayatına 2004 yılında İstinye Devlet Hastanesinde Laboratuvarda başladıktan sonra Mart 2006 – Haziran 2007 yılında Tıbbi Sekreter olarak Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünde çalışmaya devam etmiştir. Temmuz 2007yılında Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesinde Laboratuarda çalışmaya başlayan Başyiğit  Haziran 2017 – Kasım 2021 yılları arasında İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevine yapmıştır.
15 Kasım 2021 tarihinden Ataşehir Ağız ve Diş Sağlı Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Emine Başyiğit ile evli, Alperen ve Özer isimli 2 çocuk babasıdır.