İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
24 Kasım 2023

selda.jpg

1981 yılı Kars doğumlu olan Selda CEYLAN ,ilköğrenim ve ortaöğrenimini Kars'ta tamamlamıştır. Lisans eğitimlerini ise 2005 yılında "İstanbul Üniversitesi / Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu/Hemşirelik" ve 2021 yılında " İstanbul Üniversitesi / Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi / İş Sağlığı ve Güvenliği " bölümlerinden  mezun olarak, iki  lisans alanında yapmıştır. 2009 yılında "Hastane ve Sağlık Yöneticiliği"  Yüksek Lisans Programını, "Oryantasyon Eğitiminin Çalışan Verimliliğine Etkisi" konulu tez çalışmasıyla , 2017 yılında "Kadın Sağlığı ve Hemşireliği "  Yüksek Lisans Programını , " Kadın Sağlık Çalışanlarının Kendi Kendine Meme Muayenesi Uygulamalarına Sağlık İnanç Düzeylerinin Etkisi" konulu tez çalışmasıyla , mastır  derecesi alarak tamamlamıştır. 2016 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Programını tamamlamış olup ; hali hazırda "İstanbul Gedik Üniversitesi /Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü/ İş Sağlığı ve Güvenliği " Yüksek Lisans Programına  devam etmektedir.
          2001 yılında mesleki çalışma yaşamına başlayan Selda CEYLAN, 2001-2007 yıllarında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Hemşiresi, 2007-2009 yıllarında İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan Kliniği Hemşiresi, 2009-2012 yıllarında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Yataklı Sağlık Hizmetleri Şubesi Birim Sorumlusu/Şube Müdürü, 2012-2015 yıllarında İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Koordinatör Uzmanı , 2015-2017 yıllarında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü, 2018-2023 yıllarında İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmıştır.
          20.11.2023 tarihi itibari ile Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.
          Mesleki başarılarından dolayı Takdirname ve Teşekkür Belgesi , mesleki alanda çok sayıda sertifikası bulunan Selda CEYLAN evli ve 2 çocuk annesidir.